21 jan 2015 14:13

23 jan 2015 15:18

Tändvätska eller julmust?

En miljöinspektör vid en kommun i Värmland har anmält tändvätska från SH Säljlager i Skövde till Kemikalieinspektionen för att förpackningen kan uppfattas vara förvillande lik en flaska – julmust.

Enligt anmälaren har tändvätskan ”Spar” en svart platsförpackning, färgglad etikett och röd kork som lätt kan förväxlas med julmust. Förpackningar som innehåller farliga ämnen får inte likna livsmedel. Skövdeföretaget får yttra sig om påståendena fram till 29 januari.

Enligt anmälaren har tändvätskan ”Spar” en svart platsförpackning, färgglad etikett och röd kork som lätt kan förväxlas med julmust. Förpackningar som innehåller farliga ämnen får inte likna livsmedel. Skövdeföretaget får yttra sig om påståendena fram till 29 januari.