25 jan 2015 14:58

29 jan 2015 06:00

Stökigt på stan under löningshelgen

Det var en stökig lördagskväll i Skövde. Bland annat anmäldes en misshandel på Sandtorget.

Det var strax efter klockan 23 på lördagskvällen som en person ringde polisen då denne utsatts för en misshandel. Personen ska ha blivit sparkad och slagen av tre för anmälaren okända personer. Polisen har ännu inte identifierat några gärningsmän, och har heller inga misstänkta.

Förutom händelsen på Sandtorget anmäldes två fall av hot och våld mot tjänsteman samt flertalet fall av fylleri.

Det var strax efter klockan 23 på lördagskvällen som en person ringde polisen då denne utsatts för en misshandel. Personen ska ha blivit sparkad och slagen av tre för anmälaren okända personer. Polisen har ännu inte identifierat några gärningsmän, och har heller inga misstänkta.

Förutom händelsen på Sandtorget anmäldes två fall av hot och våld mot tjänsteman samt flertalet fall av fylleri.