27 jan 2015 18:29

29 jan 2015 06:00

Norrmalmskolan till Vi i femman-final

Klass 5S på Norrmalmskolan i Skövde tog sig på tisdagen till Skaraborgsfinalen i Vi i femman när man besegrade Ullervads skola i en rafflande semifinal som direktsändes i Radio P4 Skaraborg. Norrmalmskolan segrade med 27-21 och ledde stort i inledningen av frågetävlingen, men Ullervads skola bjöd på betydligt hårdare motstånd än vad slutsiffrorna visar.

Vilken skola som Norrmalm får möta i finalen avgörs på torsdag då Centralskolan från Grästorp möter Forsenskolan från Tidaholm i den andra semifinalen.

Klass 5S på Norrmalmskolan i Skövde tog sig på tisdagen till Skaraborgsfinalen i Vi i femman när man besegrade Ullervads skola i en rafflande semifinal som direktsändes i Radio P4 Skaraborg. Norrmalmskolan segrade med 27-21 och ledde stort i inledningen av frågetävlingen, men Ullervads skola bjöd på betydligt hårdare motstånd än vad slutsiffrorna visar.

Vilken skola som Norrmalm får möta i finalen avgörs på torsdag då Centralskolan från Grästorp möter Forsenskolan från Tidaholm i den andra semifinalen.