29 jan 2015 16:52

30 jan 2015 09:18

Drogbrott utreds

Sex personer anhölls i onsdags anhållna misstänkta för inblandning i grovt narkotikabrott. De sex är hemmahörande i Skövde kommun och mellan 23 och 31 år gamla.

De sex personerna är hemmahörande på olika adresser i Skövde kommun. De anhölls alla under onsdagen och nu har förundersökningar inletts mot dem. Tre av de anhållna, två 29-åriga män och en 23-åring, misstänkts för grovt narkotikabrott.

En av 29-åringarna för brott som ska ha skett i Skövde bland annat den 27 januari, den andre 29-åringen misstänkt för grovt narkotikabrott under hela januari inom bland annat Mariestads kommun. 23-åringen misstänks för brott bland annat den 13 januari i Skövde. De tre övriga anhållna misstänks för medhjälp till grovt narkotikabrott.

Polisen är mycket förtegen om förundersökningen.

De sex personerna är hemmahörande på olika adresser i Skövde kommun. De anhölls alla under onsdagen och nu har förundersökningar inletts mot dem. Tre av de anhållna, två 29-åriga män och en 23-åring, misstänkts för grovt narkotikabrott.

En av 29-åringarna för brott som ska ha skett i Skövde bland annat den 27 januari, den andre 29-åringen misstänkt för grovt narkotikabrott under hela januari inom bland annat Mariestads kommun. 23-åringen misstänks för brott bland annat den 13 januari i Skövde. De tre övriga anhållna misstänks för medhjälp till grovt narkotikabrott.

Polisen är mycket förtegen om förundersökningen.