01 feb 2015 14:30

01 feb 2015 14:31

Förseningar i tågtrafiken

Det tidigare tågstoppet är nu hävt mellan Göteborg och Lerum.

Räkna med fortsatta förseningar på sträckan mellan Göteborg och Alingsås och omvänt även tåg mot Skövde och vidare norrut samt Falköping och Nässjö kan påverkas av förseningar.  Buss ersätter fortfarande pendeltågstrafiken på sträckan Lerum-Göteborg-Lerum ett litet tag till. Räkna med längre restid en vanligt.

Trafiken kommer kunna återgå till ordinarie tidtabell under eftermiddagen.

Texten uppdateras.

Det tidigare tågstoppet är nu hävt mellan Göteborg och Lerum.

Räkna med fortsatta förseningar på sträckan mellan Göteborg och Alingsås och omvänt även tåg mot Skövde och vidare norrut samt Falköping och Nässjö kan påverkas av förseningar.  Buss ersätter fortfarande pendeltågstrafiken på sträckan Lerum-Göteborg-Lerum ett litet tag till. Räkna med längre restid en vanligt.

Trafiken kommer kunna återgå till ordinarie tidtabell under eftermiddagen.

Texten uppdateras.