01 feb 2015 20:39

01 feb 2015 20:39

Snön kom och spred glädje

SKÖVDE: Kraftigt snöfall

Vissa personer beklagade sig säkerligen över det krafttiga snöfallet som kom under helgen. Men många hade anledning att i stället glädjas.

Många av stadens invånare fick med största säkerhet sysselsätta sig med diverse former av snöröjning under helgen. Detta när det föll flera centimeter snö under lördag och söndagen. Thomas och sonen Buster Gustafsson lät kreativiteten flöda och passade på att bygga sig en rejäl snökoja på Hertig Johans torg.

Snöälskare

I skidspåren på Billingen var det även många skidentusiaster som inte tvekade att lägga på vallan och kasta sig ut i spåren. Mattias Berggren, från Stockholm men uppvuxen i Stenstorp, var en av dessa.

– När snön kom tänkte jag att det var på tiden. Jag gillar snörika vintrar och snön får gärna ligga kvar till påsk, säger Mattias, innan han beger sig ut på sitt femte varv i spåret.

Enligt SMHIs femdygnsprognos ska det snöa något även under måndagen och tisdagen.

Många av stadens invånare fick med största säkerhet sysselsätta sig med diverse former av snöröjning under helgen. Detta när det föll flera centimeter snö under lördag och söndagen. Thomas och sonen Buster Gustafsson lät kreativiteten flöda och passade på att bygga sig en rejäl snökoja på Hertig Johans torg.

Snöälskare

I skidspåren på Billingen var det även många skidentusiaster som inte tvekade att lägga på vallan och kasta sig ut i spåren. Mattias Berggren, från Stockholm men uppvuxen i Stenstorp, var en av dessa.

– När snön kom tänkte jag att det var på tiden. Jag gillar snörika vintrar och snön får gärna ligga kvar till påsk, säger Mattias, innan han beger sig ut på sitt femte varv i spåret.

Enligt SMHIs femdygnsprognos ska det snöa något även under måndagen och tisdagen.

  • Peter Asp