02 feb 2015 16:32

02 feb 2015 17:42

Knivman kvar i häktet

Den man i 40-årsåldern som misstänks för knivattacken mot en Skövdebo i december är fortsatt häktad.

Åklagaren har fått förlängd åtalstid till den 13 februari. Skövdebon hittades skadad i en trappuppgång i Skövde. Polisen grep två misstänkta, den nu häktade mannen, och en yngre kvinna. Båda anhölls misstänkta för mord. När åklagaren senare kom med en begäran om häktning, gällde det bara mannen och rubriceringen var dråpförsök. Han häktades misstänkt för grov misshandel.

Åklagaren har fått förlängd åtalstid till den 13 februari. Skövdebon hittades skadad i en trappuppgång i Skövde. Polisen grep två misstänkta, den nu häktade mannen, och en yngre kvinna. Båda anhölls misstänkta för mord. När åklagaren senare kom med en begäran om häktning, gällde det bara mannen och rubriceringen var dråpförsök. Han häktades misstänkt för grov misshandel.