04 feb 2015 10:02

05 feb 2015 06:35

Sommarland söker personal

Arbetsrekrytering till nöjespark

Skara sommarland har nu inlett årets rekrytering inför sommarsäsongen. Totalt söker man 450 medarbetare och fokus ligger enligt arbetsgivaren på mångfald.

Skara sommarland som är en av regionens största säsongsarbetsgivare söker nu personal och 450 tjänster ska tillsättas innan sommaren är här. Man söker bland annat park- och badvärdar, mekaniker och sockervaddssnurrare.

I ett pressmeddelande meddelar nöjesparken att man som under förra säsongen fokuserar på att anställa personer som står långt från arbetsmarknaden och som bidrar till en personalgrupp som speglar mångfalden bland besökarna.

Den som söker kan dock inte förvänta sig ett helt vanligt ansökningsförfarande - arbetsgivare granskar nämligen inte personens CV. I stället får de sökande genomgå ett servicetest som får ligga till grund för urvalet.

Skara sommarland som är en av regionens största säsongsarbetsgivare söker nu personal och 450 tjänster ska tillsättas innan sommaren är här. Man söker bland annat park- och badvärdar, mekaniker och sockervaddssnurrare.

I ett pressmeddelande meddelar nöjesparken att man som under förra säsongen fokuserar på att anställa personer som står långt från arbetsmarknaden och som bidrar till en personalgrupp som speglar mångfalden bland besökarna.

Den som söker kan dock inte förvänta sig ett helt vanligt ansökningsförfarande - arbetsgivare granskar nämligen inte personens CV. I stället får de sökande genomgå ett servicetest som får ligga till grund för urvalet.