05 feb 2015 10:09

05 feb 2015 10:09

Man och kvinna gömde klänningar under jackorna

Två dyra klänningar hade två personer som besökte butiken La rami gömt under sina jackor när de skulle gå ut.

När de två, en man och en kvinna, skulle lämna efter ett besök i modebutiken La rami på Storgatan i Skövde utlöstes larmet när de passerade entrédörrarna. Personal uppmärksammade händelsen och när de två insåg att de inte skulle få med sig de två klänningar, värda 5000 kronor, som de inte hade betalat för utan i stället hade gömt under sina jackor ut ur butiken slängde de klädesplaggen och försvann från platsen.

– Vi vet bara att mannen tappade sin mössa, men böjde sig ner och tog upp den. Enligt personalen var mannen väldigt lång. Det är väl det signalement vi har att gå på, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen till SLA.

Stöldförsöket inträffade vid 14-tiden på onsdagen.

När de två, en man och en kvinna, skulle lämna efter ett besök i modebutiken La rami på Storgatan i Skövde utlöstes larmet när de passerade entrédörrarna. Personal uppmärksammade händelsen och när de två insåg att de inte skulle få med sig de två klänningar, värda 5000 kronor, som de inte hade betalat för utan i stället hade gömt under sina jackor ut ur butiken slängde de klädesplaggen och försvann från platsen.

– Vi vet bara att mannen tappade sin mössa, men böjde sig ner och tog upp den. Enligt personalen var mannen väldigt lång. Det är väl det signalement vi har att gå på, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen till SLA.

Stöldförsöket inträffade vid 14-tiden på onsdagen.