05 feb 2015 08:17

05 feb 2015 09:57

Man studsade mellan lastbil och vajerräcke

UPPDATERAD (kl 09:56) En man född 1980 körde vid åttatiden på torsdagsmorgonen in i ett vajerräcke på väg 26 söder om Skövde.

Han skulle i södergående riktning köra om en 24- meterslastbil ett par hundra meter innan Skultorpstunneln. Enligt lastbilschauffören fick mannen kast i snömodden, studsade in i vajerräcket, sedan in i lastbilen för att till sist braka in i vajerräcket igen. Bilen fick kraftiga frontskador men mannen klarade sig bra och behövde inte följa med ambulans.

Han skulle i södergående riktning köra om en 24- meterslastbil ett par hundra meter innan Skultorpstunneln. Enligt lastbilschauffören fick mannen kast i snömodden, studsade in i vajerräcket, sedan in i lastbilen för att till sist braka in i vajerräcket igen. Bilen fick kraftiga frontskador men mannen klarade sig bra och behövde inte följa med ambulans.