06 feb 2015 13:54

06 feb 2015 13:54

Kvinna misstänks för inblandning i stor droghärva

Ytterligare en person har anhållits i den narkotikahärva som nystas upp i bland annat Skövde.

Det är en kvinna i 20-årsåldern från en kommun i Västsverige som misstänks för narkotikabrott. Sex personer är sedan tidigare häktade för grovt narkotikabrott respektive medhjälp till samma brott. Ytterligare två personer har varit anhållna i ärendet. Polisen har gjort stora beslag, bland annat av olika narkotika preparat, men även av vapen.

Det är en kvinna i 20-årsåldern från en kommun i Västsverige som misstänks för narkotikabrott. Sex personer är sedan tidigare häktade för grovt narkotikabrott respektive medhjälp till samma brott. Ytterligare två personer har varit anhållna i ärendet. Polisen har gjort stora beslag, bland annat av olika narkotika preparat, men även av vapen.