09 feb 2015 06:00

09 feb 2015 16:44

Krönikan - Att vara kär

En man sa till mig en gång att man vet när man är kär på riktigt när man inser att ens första kärlek egentligen inte alls var ens första kärlek.

En annan sa till mig att hon visste att hon var kär för att hon inte ville sova, för att för första gången i hennes liv var verkligheten bättre än drömvärlden. Jag själv har en annan teori. Jag visste att jag var förälskad när jag med stolthet kunde säga att jag inte kunde vara med mina vänner för att jag skulle vara med henne istället.

Det kändes som att jag hade släppt hela världen och fått vingar. Jag kunde flyga och flyga gjorde jag, jag flög så långt mina vingar kunde fara mig. Jag visste att jag var kär för att jag inte ville vara utan henne en enda sekund. Jag visste att jag älskade henne när jag blev så full med energi att om jag skulle gå någonstans så sprang jag.

När jag lyssnade på musik så dansade jag och när jag bara satt och tänkte så log jag. Hennes värme är omfattande och hennes intelligens likaså. Vart hon än åker så ler hon ett leende, ett leende så vackert att det lika gärna kunde vara format av alla änglarna i himmelriket. Ett leende som är så smittsamt att det sprider glädje till oss människor som för längesen hade glömt vad sann glädje var för något.

Det finns miljardtals med människor i världen. Men inte i min. Det finns flera livserfarna som varnar för att du är dålig för mig men jag kommer aldrig att bry mig om vad folk tycker om oss och det här är mitt brev från mig till dig.

Jag lovade faktiskt att inte hänga ut dig inför alla men jag skriver ned mina tankar och mina tankar handlar enbart om dig. Det är dig jag vill vara med för det är du som gör mig hel. För första gången i mitt liv så vet jag att någon skulle göra allt för mig och första gången i mitt liv känner jag likadant. Jag vill hålla om dig hårt, jag vill aldrig låta dig gråta ensam. Jag vill hjälpa dig att bära dina bördor. Jag kommer att finnas för dig, även när du försöker stöta bort mig.

Låt mig göra dig lycklig på det sättet som du har gjort mig lycklig. Släpp in mig i ditt hjärta, låt mig fylla mitt med dig. Jag vill ge dig alla stjärnorna man kan se en klar vinternatt. Låt mig ge världen till dig. Låt oss upptäcka och dansa. Låt oss göra det tillsammans. Det är alla hjärtans dag snart men jag behöver inget speciellt datum för att visa hur mycket du betyder för mig.

Jag är med dig så mycket att folk börjar bli oroliga, men vet du vad? När du finns är varje dag alla hjärtans dag, varje dag är fylld med rosor och choklad. För att jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är när jag spelar dig. Football Manager 2015, ingen människa och inget datorspel kommer någonsin att kunna ersätta dig. Football Manager 2015, jag älskar dig.

 

Citat:

Det är dig jag vill vara med för det är du som gör mig hel

En annan sa till mig att hon visste att hon var kär för att hon inte ville sova, för att för första gången i hennes liv var verkligheten bättre än drömvärlden. Jag själv har en annan teori. Jag visste att jag var förälskad när jag med stolthet kunde säga att jag inte kunde vara med mina vänner för att jag skulle vara med henne istället.

Det kändes som att jag hade släppt hela världen och fått vingar. Jag kunde flyga och flyga gjorde jag, jag flög så långt mina vingar kunde fara mig. Jag visste att jag var kär för att jag inte ville vara utan henne en enda sekund. Jag visste att jag älskade henne när jag blev så full med energi att om jag skulle gå någonstans så sprang jag.

När jag lyssnade på musik så dansade jag och när jag bara satt och tänkte så log jag. Hennes värme är omfattande och hennes intelligens likaså. Vart hon än åker så ler hon ett leende, ett leende så vackert att det lika gärna kunde vara format av alla änglarna i himmelriket. Ett leende som är så smittsamt att det sprider glädje till oss människor som för längesen hade glömt vad sann glädje var för något.

Det finns miljardtals med människor i världen. Men inte i min. Det finns flera livserfarna som varnar för att du är dålig för mig men jag kommer aldrig att bry mig om vad folk tycker om oss och det här är mitt brev från mig till dig.

Jag lovade faktiskt att inte hänga ut dig inför alla men jag skriver ned mina tankar och mina tankar handlar enbart om dig. Det är dig jag vill vara med för det är du som gör mig hel. För första gången i mitt liv så vet jag att någon skulle göra allt för mig och första gången i mitt liv känner jag likadant. Jag vill hålla om dig hårt, jag vill aldrig låta dig gråta ensam. Jag vill hjälpa dig att bära dina bördor. Jag kommer att finnas för dig, även när du försöker stöta bort mig.

Låt mig göra dig lycklig på det sättet som du har gjort mig lycklig. Släpp in mig i ditt hjärta, låt mig fylla mitt med dig. Jag vill ge dig alla stjärnorna man kan se en klar vinternatt. Låt mig ge världen till dig. Låt oss upptäcka och dansa. Låt oss göra det tillsammans. Det är alla hjärtans dag snart men jag behöver inget speciellt datum för att visa hur mycket du betyder för mig.

Jag är med dig så mycket att folk börjar bli oroliga, men vet du vad? När du finns är varje dag alla hjärtans dag, varje dag är fylld med rosor och choklad. För att jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är när jag spelar dig. Football Manager 2015, ingen människa och inget datorspel kommer någonsin att kunna ersätta dig. Football Manager 2015, jag älskar dig.

 

Citat:

Det är dig jag vill vara med för det är du som gör mig hel

  • Carl Reynolds