12 feb 2015 16:50

12 feb 2015 16:53

IT-jurist till högskolan

SEMINARIUM

Serminarium om IT-juridik kommer att hållas på högskolan.

De senaste tio åren har Högskolan i Skövde varit internationellt ledande när det gäller forskning inom sin särskilda nisch av öppna standarder och öppen källkod. Därför bjuder man in allmänheten till ett seminarium om IT-juridik och öppen innovation med Andrew Katz, en av de främsta juristerna i världen på området. Seminariet är den 27 februari på högskolan.

De senaste tio åren har Högskolan i Skövde varit internationellt ledande när det gäller forskning inom sin särskilda nisch av öppna standarder och öppen källkod. Därför bjuder man in allmänheten till ett seminarium om IT-juridik och öppen innovation med Andrew Katz, en av de främsta juristerna i världen på området. Seminariet är den 27 februari på högskolan.