18 feb 2015 09:33

18 feb 2015 10:00

Ska Västerhöjd och Kavelbro studentfira tillsammans?

Skolledningen vill slå ihop utspringet för eleverna från Västerhöjd och Kavelbro. Detta vill inte eleverna själva - i alla fall inte de från Västerhöjd. Eller?

Den här eleven vill värna om traditionen och ha separata utspring. Liksom den här.

Men den här insändarskribeneten skriver så här i dag: "Det är allmänt känt att Västerhöjdselever alltid ansett sig vara bättre än Kavelbros elever. Har själv gått på Västerhöjd och vet att detta är ett faktum. "

Skolchefen Johan Ramberg tycker så här: "Jag skulle vilja ha väldigt bra argument från dem för att vi ska avstå. Vi anser inte att detta är speciellt kontroversiellt – vi vill ge alla studenter en likvärdig och bra tillställning."

Vad tycker du?  Finns det en rivalitet med skolorna? Varför kan man inte studentfiira tillsammans? Skriv din mening under artikeln!

Den här eleven vill värna om traditionen och ha separata utspring. Liksom den här.

Men den här insändarskribeneten skriver så här i dag: "Det är allmänt känt att Västerhöjdselever alltid ansett sig vara bättre än Kavelbros elever. Har själv gått på Västerhöjd och vet att detta är ett faktum. "

Skolchefen Johan Ramberg tycker så här: "Jag skulle vilja ha väldigt bra argument från dem för att vi ska avstå. Vi anser inte att detta är speciellt kontroversiellt – vi vill ge alla studenter en likvärdig och bra tillställning."

Vad tycker du?  Finns det en rivalitet med skolorna? Varför kan man inte studentfiira tillsammans? Skriv din mening under artikeln!

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.