19 feb 2015 18:15

19 feb 2015 18:15

Lidköpingsbo blir ny chef för Ica Maxi

Efter 14 år som Ica-handlare i Skövde lämnar Patrick Wiberg Maxi-butiken på Elins Esplanad, och lämnar över ansvaret till Micke Petersson, en bördig skaraborgare med många års erfarenhet av Ica-butiker.

Redan för 20 år sedan började Lidköpingbon Micke Petersson arbeta på en Ica-butik i Vara. Fyra år senare blev han delägare när butiken blev Ica Kvantum. 2010 var han med och startade upp en ny Ica-butik i Vara, och sedan två år tillbaka har han varit Ica-handlare på Ica Maxi i Löddeköpinge.

Men om drygt två månader kommer han att ta över Ica Maxi på Elins Esplanad i Skövde.

– Jag är en bördig skaraborgare från grunden, och därför känns det fantastiskt att nu få ta över Ica i Skövde, säger Micke.

Positivt inställd

När Micke fick höra att de sökte en ny Ica-handlare till Skövde, tog han genast chansen.

– Skövde är en stad som verkligen jobbar på rätt sätt, och med rätt mål, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid sett upp till butiken i Skövde. Det är bland annat till den jag har åkt när jag har sökt inspiration till mina tidigare butiker. Nu ser jag fram emot att få visa min passion för Skövdeborna, då jag ser fram emot att lära känna både personalen och kunderna, men också en ny stad och en ny marknad, säger han.

Redan för 20 år sedan började Lidköpingbon Micke Petersson arbeta på en Ica-butik i Vara. Fyra år senare blev han delägare när butiken blev Ica Kvantum. 2010 var han med och startade upp en ny Ica-butik i Vara, och sedan två år tillbaka har han varit Ica-handlare på Ica Maxi i Löddeköpinge.

Men om drygt två månader kommer han att ta över Ica Maxi på Elins Esplanad i Skövde.

– Jag är en bördig skaraborgare från grunden, och därför känns det fantastiskt att nu få ta över Ica i Skövde, säger Micke.

Positivt inställd

När Micke fick höra att de sökte en ny Ica-handlare till Skövde, tog han genast chansen.

– Skövde är en stad som verkligen jobbar på rätt sätt, och med rätt mål, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid sett upp till butiken i Skövde. Det är bland annat till den jag har åkt när jag har sökt inspiration till mina tidigare butiker. Nu ser jag fram emot att få visa min passion för Skövdeborna, då jag ser fram emot att lära känna både personalen och kunderna, men också en ny stad och en ny marknad, säger han.