21 feb 2015 19:19

21 feb 2015 19:19

Premiär förfikavagn på Billingen

SKÖVDE: Boulogners fikavagn serverar på Billingen under vinterperioden

Varma och kalla drycker, fika eller enklare maträtter är något som har varit efterfrågat bland besökarna på Billingen, och nu har det blivit verklighet.

Initiativet till en servering på Billingen kom från Lotta Stigsdotter, verksamhetsledare för Billingens fritidsområde. Nu har Philip Malek, som under sommartid driver Café Boulogner, öppnat en fikavagn vid fritidsområdet.

– Det är mycket folk som kommer till Billingen under vinterperioden, så det känns roligt att nu kunna erbjuda dem det här, säger Philip Malek.

Fikavagnen hade premiär under helgen, och kommer att ha öppet lördagar och söndagar i februari och mars. Därefter ska en utvärdering göras, och om allting känns bra så finns det möjligheter att vagnen blir kvar även under april och maj.

Initiativet till en servering på Billingen kom från Lotta Stigsdotter, verksamhetsledare för Billingens fritidsområde. Nu har Philip Malek, som under sommartid driver Café Boulogner, öppnat en fikavagn vid fritidsområdet.

– Det är mycket folk som kommer till Billingen under vinterperioden, så det känns roligt att nu kunna erbjuda dem det här, säger Philip Malek.

Fikavagnen hade premiär under helgen, och kommer att ha öppet lördagar och söndagar i februari och mars. Därefter ska en utvärdering göras, och om allting känns bra så finns det möjligheter att vagnen blir kvar även under april och maj.