02 mar 2015 15:06

02 mar 2015 15:46

Rökutveckling i villa

Enligt SOS alarm är det rökutveckling i en villa på Brunnsvägen i Igelstorp just nu.

Huset eldas med vedpanna och orsaken till rökutvecklingen var att det inte var tillräckligt drag i skorstenen säger inre befäl vid räddningstjänsten i Skövde. Röken drog istället in i villan där ägaren inte var hemma.

Huset var dock larmat och när väktare kom dit larmade han SOS. Räddningstjänsten kom till platsen och avslutade sin insats klockan 15.36.

Huset eldas med vedpanna och orsaken till rökutvecklingen var att det inte var tillräckligt drag i skorstenen säger inre befäl vid räddningstjänsten i Skövde. Röken drog istället in i villan där ägaren inte var hemma.

Huset var dock larmat och när väktare kom dit larmade han SOS. Räddningstjänsten kom till platsen och avslutade sin insats klockan 15.36.