04 mar 2015 14:39

04 mar 2015 15:27

Äskar medel till ny kulturgala

SKÖVDE

Fjolårets kulturgala i samband med Kulturhusets 50-årsjubileum och Robert Gustafssons nyinstiftade stipendium Guldnyckel blev en sådan stor succé att Kultur- och fritidsnämnden vill anordna en ny gala under 2015. Nu äskar nämnden om 300 000 kronor i extra medel från kommunstyrelsen.

– Vi har inte de pengarna inom ramen för vår budget och alla är överens om att vi borde upprepa detta arrangemang, säger nämndens ordförande Kaj-Eve Enroth (FP).

Fjolårets kulturgala i samband med Kulturhusets 50-årsjubileum och Robert Gustafssons nyinstiftade stipendium Guldnyckel blev en sådan stor succé att Kultur- och fritidsnämnden vill anordna en ny gala under 2015. Nu äskar nämnden om 300 000 kronor i extra medel från kommunstyrelsen.

– Vi har inte de pengarna inom ramen för vår budget och alla är överens om att vi borde upprepa detta arrangemang, säger nämndens ordförande Kaj-Eve Enroth (FP).

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.