04 mar 2015 14:39

04 mar 2015 14:39

Inget bidrag för Vallby Sörgården

SKÖVDE

Föreningen Vallby Sörgården får avslag på sin ansökan om bidrag till en brunvit vägvisningsskylt av Kultur- och fritidsnämnden. Föreningen ville täcka kostnaden på 16 854 kronor för att sätta upp en skylt av den karaktär som visar förbipasserande att Vallby Sörgården är ett turistiskt intressant besöksmål.

Nämnden säger dock nej.

– Vi har inga medel i vår budget för denna typen av bidrag, säger ordföranden Kaj-Eve Enroth (FP).

Föreningen Vallby Sörgården får avslag på sin ansökan om bidrag till en brunvit vägvisningsskylt av Kultur- och fritidsnämnden. Föreningen ville täcka kostnaden på 16 854 kronor för att sätta upp en skylt av den karaktär som visar förbipasserande att Vallby Sörgården är ett turistiskt intressant besöksmål.

Nämnden säger dock nej.

– Vi har inga medel i vår budget för denna typen av bidrag, säger ordföranden Kaj-Eve Enroth (FP).

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.