05 mar 2015 07:16

05 mar 2015 07:16

Intagen man attackerade vårdpersonal

En man gick strax innan klockan 21 på onsdagskvällen till attack mot personalen på det behandlingshem i Stöpen som mannen var intagen på.

Han slog en i personalen med knuten näve två gånger, innan han också slog till dennes kollega över munnen. Polisen kom till platsen och mannen, som är född 1997, är nu omplacerad till ett annat boende. Han är misstänkt för två fall av våld mot tjänsteman.

Varför mannen blev aggressiv var på torsdagsmorgonen oklart.

Han slog en i personalen med knuten näve två gånger, innan han också slog till dennes kollega över munnen. Polisen kom till platsen och mannen, som är född 1997, är nu omplacerad till ett annat boende. Han är misstänkt för två fall av våld mot tjänsteman.

Varför mannen blev aggressiv var på torsdagsmorgonen oklart.