05 mar 2015 17:40

05 mar 2015 21:00

Studenter avstängda för fusk

Disciplinnämnden vid Högskolan i Skövde har stängt av fyra studenter från all undervisning, prov och annan verksamhet för fusk i samband med inlämning av examensarbete.

Två av studenterna stängs av tre månader för förfalskning och fabricering av uppgifter i ett examensarbete som lämnades in i januari i år. En av studenterna stängs av en månad för att plagierat en annan students inlämningsuppgift från 2014 och den fjärde studenten stängs av två månader för att ha plagierat och namnförfalskat uppgifter i samband med examensarbete.

Samtliga fyra studenter har inför disciplinnämnden erkänt att de fuskat.

 

Två av studenterna stängs av tre månader för förfalskning och fabricering av uppgifter i ett examensarbete som lämnades in i januari i år. En av studenterna stängs av en månad för att plagierat en annan students inlämningsuppgift från 2014 och den fjärde studenten stängs av två månader för att ha plagierat och namnförfalskat uppgifter i samband med examensarbete.

Samtliga fyra studenter har inför disciplinnämnden erkänt att de fuskat.

 

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.