06 mar 2015 09:40

06 mar 2015 09:40

Samma tjuvar vid två inbrott?

Polisen utesluter inte att det finns ett samband mellan två inbrott i Falköpings kommun sent i torsdags kväll och natten till fredagen.

Vid 22.30 tiden på torsdagskvällen gick larmet i affären i Broddetorp. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp en dör. Vittnen såg en silverfärgad kombi lämna platsen i hög hastighet. Bilen körde i riktning mot Falköping.

Vid 01.30 fick polisen larm om att personer hade tagit sig in i Bilisten i Floby genom att göra hål i taket med en slägga. Verktyg som låg kvar utanför har tagits i beslag.

– Det kan vara samma gärningsmän, men det är för tidigt att säga. Vi får se vad teknikerna kan komma fram till, de undersökte brottsplatserna på fredagsmorgonen, säger Louise Berg, inre befäl vid Skövdepolisen, till SLA.

Vid 22.30 tiden på torsdagskvällen gick larmet i affären i Broddetorp. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp en dör. Vittnen såg en silverfärgad kombi lämna platsen i hög hastighet. Bilen körde i riktning mot Falköping.

Vid 01.30 fick polisen larm om att personer hade tagit sig in i Bilisten i Floby genom att göra hål i taket med en slägga. Verktyg som låg kvar utanför har tagits i beslag.

– Det kan vara samma gärningsmän, men det är för tidigt att säga. Vi får se vad teknikerna kan komma fram till, de undersökte brottsplatserna på fredagsmorgonen, säger Louise Berg, inre befäl vid Skövdepolisen, till SLA.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.