11 mar 2015 16:50

11 mar 2015 17:38

Facebook-grupp vill rädda grillen

Rivningshotade Modegrillen får starkt stöd efter beskedet att Regionens hus ska byggas på Mode.

– Vi har många trogna stamkunder, konstaterar delägaren Ann-Britt Skarström.

Dagen efter beskedet om att Modegrillen måste lämna plats för Regionens hus strömmade reaktionerna in på sociala medier. På SLA:s facebooksida har många kommenterat och uttryckt sin besvikelse över Modegrillens öde. Under onsdagen bildades också facebook-gruppen ”Stoppa nedläggningen av Modegrillen!” som snabbt fick 165 medlemmar.

Delägaren Ann-Britt Skarström har inte tagit del av allt som skrivits, men säger att hon uppskattar stödet från kunderna.

– Det är roligt att de vill att vi ska vara kvar. Däremot hörde jag att några ville demonstrera mot beslutet men det tycker jag låter onödigt. Vi har varit inställda på detta och är inte beredda att investera flera miljoner kronor i en ny byggnad, säger hon och tillägger:

– Inget ont som inte för något gott med sig, heter det väl?

Dagen efter beskedet om att Modegrillen måste lämna plats för Regionens hus strömmade reaktionerna in på sociala medier. På SLA:s facebooksida har många kommenterat och uttryckt sin besvikelse över Modegrillens öde. Under onsdagen bildades också facebook-gruppen ”Stoppa nedläggningen av Modegrillen!” som snabbt fick 165 medlemmar.

Delägaren Ann-Britt Skarström har inte tagit del av allt som skrivits, men säger att hon uppskattar stödet från kunderna.

– Det är roligt att de vill att vi ska vara kvar. Däremot hörde jag att några ville demonstrera mot beslutet men det tycker jag låter onödigt. Vi har varit inställda på detta och är inte beredda att investera flera miljoner kronor i en ny byggnad, säger hon och tillägger:

– Inget ont som inte för något gott med sig, heter det väl?

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.