11 mar 2015 06:00

15 mar 2015 19:39

Veckans hyllning!

Den här veckan är förmodligen som de flesta andra veckor med en tisdag och sju nätter.

Men Uppslaget föreslår här och nu att denna vecka är en vecka där alla människor som arbetar inom vården ska få en extra hyllning. Vi hör ständigt på nyheterna om hur dåligt det är med personal i vården och hur svårt det är att få heltidsanställningar. Ändå har vi folk som kämpar vidare, arbetar helgdagar, räddar människor och gör ett fantastiskt jobb. Heja er alla människor som arbetar inom vården!

 

Men Uppslaget föreslår här och nu att denna vecka är en vecka där alla människor som arbetar inom vården ska få en extra hyllning. Vi hör ständigt på nyheterna om hur dåligt det är med personal i vården och hur svårt det är att få heltidsanställningar. Ändå har vi folk som kämpar vidare, arbetar helgdagar, räddar människor och gör ett fantastiskt jobb. Heja er alla människor som arbetar inom vården!