15 mar 2015 14:55

31 mar 2015 14:03

UF-företagare hyllades med priser

SKÖVDE: Mässan avslutad

Move Abroad UF på Västerhöjd tog hem två priser på årets UF-mässa. Easy Cook UF från samma skola fick ett pris liksom Tote Bags UF. Årets säljare heter Vendela Fredeby och går på Plusgymnasiet.

I lördags avslutades den två dagar långa UF-mässan i Arena Skövde med en prisutdelning i bästa galastil. Det var 14 olika kategorier och vinnarna utsågs av jurygrupper. Av Skaraborgs 220 UF-företag var 124 med och ställde ut. En tredjedel av dem var från De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Vinnarna

Årets årsredovisning 2013/2014: Bake 'n Wipe UF, Lagmansgymnasiet, Vara. Årets affärsplan: Lysande Design UF, Katedralskolan, Skara, SpoonMe UF, De la Gardiegymnasiet, Lidköping, Café Norra UF, De la Gardiegymnasiet. Årets lärare: Håkan Karlsson, De la Gardiegymnasiet. Årets skola: Katedralskolan, Skara. Årets tjänst: Move Abroad UF, Västerhöjd, Skövde, Cooperation UF, De la Gardiegymnasiet, Events UF, De la Gardiegymnasiet. Årets vara: Go'Mat UF, De la Gardiegymnasiet, Framez UF, De la Gardiegymnasiet, Splash Free UF, Rudbecksgymnasiet, Tidaholm. Årets grafiska profil: Lysande Design UF, Katedralskolan, Skara. Årets kooperativa UF-företag: Move Abroad UF, Västerhöjd. Årets hantverk: Novum UF, De la Gardiegymnasiet, Coldsound UF, De la Gardiegymnasiet, Noella UF, De la Gardiegymnasiet. Årets produktutveckling: Woodbrick UF, Ållebergsgymnasiet, Falköping, Crazy Cazy UF, De la Gardiegymnasiet, Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet. Hållbart företagande: Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet, Splash Free UF, Rudbecksgymnasiet, Ett grönare kök UF, Katedralskolan. Årets säljare: Vendela Fredeby, I heart bake UF, Plusgymnasiet, Skövde, Karolina Johansson, Hold IT UF, Katedralskolan, Michael Corsino, Framez UF, De la Gardiegymnasiet. Årets monter: Holken UF, Katedralskolan, Tote Bags UF, Västerhöjd, Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet. Årets UF-företag: Go'mat UF, De la Gardiegymnasiet, Café Norra UF, De la Gardiegymnasiet, Easy Cook UF, Västerhöjd.

SM i UF-företagande hålls den 11-12 maj.

I de kategorier som det finns flera pristagare står de i ordningen första, andra och tredje plats.

I lördags avslutades den två dagar långa UF-mässan i Arena Skövde med en prisutdelning i bästa galastil. Det var 14 olika kategorier och vinnarna utsågs av jurygrupper. Av Skaraborgs 220 UF-företag var 124 med och ställde ut. En tredjedel av dem var från De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Vinnarna

Årets årsredovisning 2013/2014: Bake 'n Wipe UF, Lagmansgymnasiet, Vara. Årets affärsplan: Lysande Design UF, Katedralskolan, Skara, SpoonMe UF, De la Gardiegymnasiet, Lidköping, Café Norra UF, De la Gardiegymnasiet. Årets lärare: Håkan Karlsson, De la Gardiegymnasiet. Årets skola: Katedralskolan, Skara. Årets tjänst: Move Abroad UF, Västerhöjd, Skövde, Cooperation UF, De la Gardiegymnasiet, Events UF, De la Gardiegymnasiet. Årets vara: Go'Mat UF, De la Gardiegymnasiet, Framez UF, De la Gardiegymnasiet, Splash Free UF, Rudbecksgymnasiet, Tidaholm. Årets grafiska profil: Lysande Design UF, Katedralskolan, Skara. Årets kooperativa UF-företag: Move Abroad UF, Västerhöjd. Årets hantverk: Novum UF, De la Gardiegymnasiet, Coldsound UF, De la Gardiegymnasiet, Noella UF, De la Gardiegymnasiet. Årets produktutveckling: Woodbrick UF, Ållebergsgymnasiet, Falköping, Crazy Cazy UF, De la Gardiegymnasiet, Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet. Hållbart företagande: Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet, Splash Free UF, Rudbecksgymnasiet, Ett grönare kök UF, Katedralskolan. Årets säljare: Vendela Fredeby, I heart bake UF, Plusgymnasiet, Skövde, Karolina Johansson, Hold IT UF, Katedralskolan, Michael Corsino, Framez UF, De la Gardiegymnasiet. Årets monter: Holken UF, Katedralskolan, Tote Bags UF, Västerhöjd, Ladder Tray UF, Rudbecksgymnasiet. Årets UF-företag: Go'mat UF, De la Gardiegymnasiet, Café Norra UF, De la Gardiegymnasiet, Easy Cook UF, Västerhöjd.

SM i UF-företagande hålls den 11-12 maj.

I de kategorier som det finns flera pristagare står de i ordningen första, andra och tredje plats.