16 mar 2015 14:04

16 mar 2015 14:04

Brand i container på Risängen

Räddningstjänsten fick rycka ut på ett larm om brand i en container på Risängens återvinningscentral under måndagseftermiddagen. Vad som orsakade branden är ännu okänt. Personalen på Risängen påbörjade släckningsarbetet innan räddningstjänsten var på plats och branden var snabbt under kontroll.

- Jag har ännu ingen uppgift om vad det är för material som har brunnit, men det var inte i anslutning till återvinningen direkt innanför entrén, utan längre in på området, säger Peter Brandels, inre befäl vid Räddningstjänsten.

 

Räddningstjänsten fick rycka ut på ett larm om brand i en container på Risängens återvinningscentral under måndagseftermiddagen. Vad som orsakade branden är ännu okänt. Personalen på Risängen påbörjade släckningsarbetet innan räddningstjänsten var på plats och branden var snabbt under kontroll.

- Jag har ännu ingen uppgift om vad det är för material som har brunnit, men det var inte i anslutning till återvinningen direkt innanför entrén, utan längre in på området, säger Peter Brandels, inre befäl vid Räddningstjänsten.