17 mar 2015 18:09

17 mar 2015 18:09

Föreslår skattebetalda politikerfiranden

SKÖVDE

I efterspelet till kommunalrådet Katarina Jonssons (M) 50-årsfirande kommer nu ett nytt förslag. En Skövdebo föreslår i ett medborgarförslag till Skövde kommun att politiker som ”fyller jämna år” och som firas med uppvaktningar inte ska behöva betala för det ur egen ficka.

Skövdebon föreslår att skattebetalarna ska stå för kostnaderna för att visa uppskattning för kommunpolitikerna och deras arbete.

I efterspelet till kommunalrådet Katarina Jonssons (M) 50-årsfirande kommer nu ett nytt förslag. En Skövdebo föreslår i ett medborgarförslag till Skövde kommun att politiker som ”fyller jämna år” och som firas med uppvaktningar inte ska behöva betala för det ur egen ficka.

Skövdebon föreslår att skattebetalarna ska stå för kostnaderna för att visa uppskattning för kommunpolitikerna och deras arbete.