18 mar 2015 12:45

18 mar 2015 12:49

Rekordresultat för Skövdebostäder

AB Skövdebostäder gjorde ett rekordresultat för 2014. Resultatet efter finansiella poster blev 105 miljoner kronor.

Det framgår av årsredovisningen som presenterades på tisdagen.

Nettoomsättningen var 308,4 miljoner kronor och vinsten efter skatt blir 67 miljoner kronor.

– Resultatet behövs för att fortsätta leverera en hög kvalitet i vår förvaltning och nyproducera bostäder för Skövdes fortsatta utveckling. 2014 har varit ett år som präglats av nyproduktion med bland annat färdigställandet av Fältspaten, byggnationen av Tyr 3 och en omfattande planering för kommande projekt framöver, säger Skövdebostäders vd Dan Sandén i ett pressmeddelande.

Det framgår av årsredovisningen som presenterades på tisdagen.

Nettoomsättningen var 308,4 miljoner kronor och vinsten efter skatt blir 67 miljoner kronor.

– Resultatet behövs för att fortsätta leverera en hög kvalitet i vår förvaltning och nyproducera bostäder för Skövdes fortsatta utveckling. 2014 har varit ett år som präglats av nyproduktion med bland annat färdigställandet av Fältspaten, byggnationen av Tyr 3 och en omfattande planering för kommande projekt framöver, säger Skövdebostäders vd Dan Sandén i ett pressmeddelande.