19 mar 2015 19:45

19 mar 2015 19:51

Dubbla larm om bränder

SKÖVDE

Strax innan klockan 19 på torsdagskvällen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand på Timmervägen i Skövde. När man kom fram kunde man konstatera att det rörde sig om en kabel som fattat eld och man kunde snabbt släcka.

Knappt en halvtimme senare kom det ett nytt larm från Skultorp om en brand på badplatsen vid Sjötorpssjön. Det rörde sig om en brasa och även där kunde man avsluta insatsen snabbt.

Strax innan klockan 19 på torsdagskvällen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand på Timmervägen i Skövde. När man kom fram kunde man konstatera att det rörde sig om en kabel som fattat eld och man kunde snabbt släcka.

Knappt en halvtimme senare kom det ett nytt larm från Skultorp om en brand på badplatsen vid Sjötorpssjön. Det rörde sig om en brasa och även där kunde man avsluta insatsen snabbt.