25 mar 2015 12:42

25 mar 2015 12:42

Person förd till sjukhus efter krock

Två personbilar kolliderade i korsningen Södra Aspelundsvägen och Komponentvägen. En person fördes till sjukhus.

Olyckan inträffade vid tolvtiden på onsdagen. En personbil kom körande på Södra Aspelundsvägen från Timboholmsrondellen och krockade med en annan personbil som kom från Komponetvägen, vid Risängen.

En av bilarna var rejält demolerad, men föraren ska ha klarat sig utan skador. Personen i den andra bilen fördes dock till sjukhus, det är dock oklart hur skadad personen var. Men enligt vissa uppgifter handlar det om lindriga skador.

Olyckan orsakade totalstopp i trafiken.

– Trafiken har väl stått still i 20 minuter nu, och lär väl göra så ett tag till. Vi ska bärga den krockade bilen så snart som möjligt. Vi har just sanerat på platsen, spolarvätska hade läckt ut, säger Håkan Karlsson, räddningsledare på platsen.

Olyckan inträffade vid tolvtiden på onsdagen. En personbil kom körande på Södra Aspelundsvägen från Timboholmsrondellen och krockade med en annan personbil som kom från Komponetvägen, vid Risängen.

En av bilarna var rejält demolerad, men föraren ska ha klarat sig utan skador. Personen i den andra bilen fördes dock till sjukhus, det är dock oklart hur skadad personen var. Men enligt vissa uppgifter handlar det om lindriga skador.

Olyckan orsakade totalstopp i trafiken.

– Trafiken har väl stått still i 20 minuter nu, och lär väl göra så ett tag till. Vi ska bärga den krockade bilen så snart som möjligt. Vi har just sanerat på platsen, spolarvätska hade läckt ut, säger Håkan Karlsson, räddningsledare på platsen.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.