27 mar 2015 09:36

27 mar 2015 09:36

Mårten Andersson till Skövde

Komikern Mårten Andersson kommer till Skövde den 23 april med sin kritikerrosade föreställning Under ytan.

Det är första gången han kommer till Skövde med en soloföreställning. Under ytan kretsar kring att göra det bästa av det enda liv vi fått. Det är en humoristisk men samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av galna festkvällar, ytlighet, flyktbeteende och den där drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet.

 

Det är första gången han kommer till Skövde med en soloföreställning. Under ytan kretsar kring att göra det bästa av det enda liv vi fått. Det är en humoristisk men samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av galna festkvällar, ytlighet, flyktbeteende och den där drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet.