30 mar 2015 10:11

30 mar 2015 10:11

Sparkad och dragen i håret

En kvinna attackerades av en annan kvinna vid ett krogbesök natten till söndagen. Hon blev dragen i håret och hon fick också ta emot en spark. Kvinnan misstänks nu för misshandel.

En Skövdekvinna i 25-årsåldern var på Bogrens natten till söndagen. I en polisanmälan som gjordes vid 03-tiden samma natt har hon uppgett att hon helt plötsligt och utan att förstå varför blev attackerad av en kvinna inne på krogen.

– Kvinnan ska ha dragit henne i håret, hon drog så pass hårt att kvinnan tappade balansen och ramlade. När hon låg på golvet ska den andra kvinnan också ha utdelat en spark mot hennes huvud, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen, till SLA.

Enligt Tony Johansson fick kvinnan några mindre skador av attacken.

– Men så vitt vi vet har den misshandlade kvinnan ingen aning om varför hon blev attackerad. Däremot kunde hon peka ut den misstänkta, en några år yngre kvinna.

Kvinnan är nu misstänkt för misshandel.

En Skövdekvinna i 25-årsåldern var på Bogrens natten till söndagen. I en polisanmälan som gjordes vid 03-tiden samma natt har hon uppgett att hon helt plötsligt och utan att förstå varför blev attackerad av en kvinna inne på krogen.

– Kvinnan ska ha dragit henne i håret, hon drog så pass hårt att kvinnan tappade balansen och ramlade. När hon låg på golvet ska den andra kvinnan också ha utdelat en spark mot hennes huvud, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen, till SLA.

Enligt Tony Johansson fick kvinnan några mindre skador av attacken.

– Men så vitt vi vet har den misshandlade kvinnan ingen aning om varför hon blev attackerad. Däremot kunde hon peka ut den misstänkta, en några år yngre kvinna.

Kvinnan är nu misstänkt för misshandel.