31 mar 2015 13:51

31 mar 2015 17:39

TV: Brand i flerfamiljshus

En brand utbröt i en lägenhet på Käpplundavägen 12 på tisdagen vid 14-tiden.

I flyttstöket hade några kartonger hamnat på spisen som av misstag slogs på. Det började brinna lite i kartongerna och räddningstjänsten kom till platsen för att släcka och vädra ut röken. Ingen människa skadades och inga andra lägenheter påverkades av branden.

Polisen skrev en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

 

 

I flyttstöket hade några kartonger hamnat på spisen som av misstag slogs på. Det började brinna lite i kartongerna och räddningstjänsten kom till platsen för att släcka och vädra ut röken. Ingen människa skadades och inga andra lägenheter påverkades av branden.

Polisen skrev en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

 

 

  • Anna Warner

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.