11 apr 2015 09:49

13 apr 2015 06:50

Bilen blev till skrot - förare hade änglavakt

En man i 20-årsåldern körde av väg 49 i riktning mot Skara vid 22.30-tiden på fredagskvällen. Detta i höjd med Eklunds bildelslager.

Bilen hamnade enligt uppgift 30 meter in i skogen och kvaddades. Men föraren klagade bara över ont i huvud och i ett ben.

Han tyckte inte att han behövde vård, men följde ändå med ambulansen till sjukhuset för kontroll. Enligt sjukvårdspersonalen hade mannen änglavakt, det kunde ha gått riktigt illa. Bilen forslades in till närliggande skroten. Mannen är inte misstänkt för något brott.

Bilen hamnade enligt uppgift 30 meter in i skogen och kvaddades. Men föraren klagade bara över ont i huvud och i ett ben.

Han tyckte inte att han behövde vård, men följde ändå med ambulansen till sjukhuset för kontroll. Enligt sjukvårdspersonalen hade mannen änglavakt, det kunde ha gått riktigt illa. Bilen forslades in till närliggande skroten. Mannen är inte misstänkt för något brott.