13 apr 2015 06:00

13 apr 2015 06:00

Veckans påminnelse

Om 53 dagar tar alla 96:or studenten, vilket motsvarar ungefär två månader.

Två ynka månader, kära vänner, sen är de 12 skolåren över. Vad ska du göra efteråt? Plugga vidare? Jobba? Upptäcka världen? Absolut ingenting? Det är upp till dig. Då är alla beslut dina att ta. Det gäller också tiden innan studenten, vare sig du vill ta vara på varje dag till dess eller längta ihjäl dig och räkna ner för varje minut. Bara två månader kvar.

Två ynka månader, kära vänner, sen är de 12 skolåren över. Vad ska du göra efteråt? Plugga vidare? Jobba? Upptäcka världen? Absolut ingenting? Det är upp till dig. Då är alla beslut dina att ta. Det gäller också tiden innan studenten, vare sig du vill ta vara på varje dag till dess eller längta ihjäl dig och räkna ner för varje minut. Bara två månader kvar.