22 apr 2015 18:44

22 apr 2015 18:44

Åtalas efter sex-sms

NYHETER: Misstänks ha ofredat kvinna

En Skövdebo åtalas misstänkt för att ha ofredat en kvinna sexuellt. Bland annat har han skickat ett stort antal meddelanden med sexuellt innehåll till henne.

Enligt uppgifter i åtalet har mannen ofredat kvinnan på ett sätt som kunde förväntas kränka kvinnans sexuella integritet. Han har, uppger åklagaren i åtalet, skickat ett stort antal meddelande via sin mobil, både textmeddelande och bilder, till kvinnan.

Där har han uttryckt både tankar och förslag av sexuell karaktär. En person som ska ha gjort iakttagelser som styrker att det är den utpekande mannen som ligger bakom meddelanden, kommer att kallas som vittne till rättegången.

Mannen själv förnekar brott.

Enligt uppgifter i åtalet har mannen ofredat kvinnan på ett sätt som kunde förväntas kränka kvinnans sexuella integritet. Han har, uppger åklagaren i åtalet, skickat ett stort antal meddelande via sin mobil, både textmeddelande och bilder, till kvinnan.

Där har han uttryckt både tankar och förslag av sexuell karaktär. En person som ska ha gjort iakttagelser som styrker att det är den utpekande mannen som ligger bakom meddelanden, kommer att kallas som vittne till rättegången.

Mannen själv förnekar brott.