27 apr 2015 08:16

27 apr 2015 08:17

Familjer får dag på Sommarland

Socialnämnden i Skövde har beslutat att resterande pengar av den statliga fritidspengen får användas som en sommaraktivitet.

Fritidspengen är riktad till familjer med barn i årskurs 4–9 och som haft försörjningsstöd under minst sex månader. Nu görs en punktinsats där de kan välja mellan en dag på Sommarland eller ett 10-kort på äventyrsbadet Arena Skövde.

– Det känns bra att vi kan erbjuda något för hela familjen, säger ordförande Elisabeth Svalefelt (M).

Fritidspengen är riktad till familjer med barn i årskurs 4–9 och som haft försörjningsstöd under minst sex månader. Nu görs en punktinsats där de kan välja mellan en dag på Sommarland eller ett 10-kort på äventyrsbadet Arena Skövde.

– Det känns bra att vi kan erbjuda något för hela familjen, säger ordförande Elisabeth Svalefelt (M).