30 apr 2015 19:42

30 apr 2015 20:13

Slutet gott för stulen jacka

Ibland kan slumpen styra händelser i precis rätt riktning. Till och med för polisen.

Slumpen ska väl i ärlighetens namn inte få ta åt sig hela äran, men en händelsekedja som bland annat innehåller en vårdcentral och en stulen jacka fick polisen i Skövde på helt rätt spår under torsdagen.

Det började på förmiddagen med att polisen kallades till en vårdcentral eftersom personalen ville ha hjälp med ett namngivet par. Det löste sig dock och polisen åkte aldrig dit. Paret är dock kända av polisen sedan tidigare.

Senare under dagen fick polisen in en anmälan om en stulen jacka från just den här vårdcentralen vid den tidpunkt då paret skulle ha befunnit sig där. Ännu något senare kunde polisen hämta in mannen för tillnyktring, och bland hans saker återfanns jackan.

I skrivande stund sover mannen ruset av sig och ska sedan höras angående stölden.

Slumpen ska väl i ärlighetens namn inte få ta åt sig hela äran, men en händelsekedja som bland annat innehåller en vårdcentral och en stulen jacka fick polisen i Skövde på helt rätt spår under torsdagen.

Det började på förmiddagen med att polisen kallades till en vårdcentral eftersom personalen ville ha hjälp med ett namngivet par. Det löste sig dock och polisen åkte aldrig dit. Paret är dock kända av polisen sedan tidigare.

Senare under dagen fick polisen in en anmälan om en stulen jacka från just den här vårdcentralen vid den tidpunkt då paret skulle ha befunnit sig där. Ännu något senare kunde polisen hämta in mannen för tillnyktring, och bland hans saker återfanns jackan.

I skrivande stund sover mannen ruset av sig och ska sedan höras angående stölden.