03 maj 2015 16:32

03 maj 2015 18:16

Grillade - då fattade panelen eld

UPPDATERAD (17.24) På söndagseftermiddagen tog boende mellan Skövde och Timmersdala fram grillen.

Det ville sig dock inte bättre än att panelen på villan började brinna, eftersom grillen var placerad för nära väggen. De kunde dock släcka själva med en brandsläckare och med hjälp av en brandman bröt man sedan upp panelen. Räddningstjänsten lämnade därefter över efterkontrollen till de boende och vände hemåt igen.

Det ville sig dock inte bättre än att panelen på villan började brinna, eftersom grillen var placerad för nära väggen. De kunde dock släcka själva med en brandsläckare och med hjälp av en brandman bröt man sedan upp panelen. Räddningstjänsten lämnade därefter över efterkontrollen till de boende och vände hemåt igen.

Till händelsekartan