08 maj 2015 09:55

08 maj 2015 09:55

Hotfull man i butik försökte stjäla

POLIS

En man var vid lunchtid på torsdagen i en skobutik på Elins Espland i Skövde. Personalen uppmärksammade honom eftersom han gick omkring i butiken och plockade bland skorna. Man misstänkte att han försökte stjäla. Till slut såg de också hur han stoppade ner skor i en medhavd ryggsäck.

När personalen konfronterade honom med uppgifterna blev han hotfull. Till slut lugnade han ner sig och tömde sin ryggsäck.

Polisen kallades till plasten och en anmälan om olaga hot skrevs.

En man var vid lunchtid på torsdagen i en skobutik på Elins Espland i Skövde. Personalen uppmärksammade honom eftersom han gick omkring i butiken och plockade bland skorna. Man misstänkte att han försökte stjäla. Till slut såg de också hur han stoppade ner skor i en medhavd ryggsäck.

När personalen konfronterade honom med uppgifterna blev han hotfull. Till slut lugnade han ner sig och tömde sin ryggsäck.

Polisen kallades till plasten och en anmälan om olaga hot skrevs.