09 maj 2015 09:14

09 maj 2015 10:06

Man försökte sno ryggsäck på tåg - drog i nödbromsen

En man i 25-årsåldern försökte vid 00.30-tiden natten till lördagen att sno en ryggsäck på ett tåg.

När tåget på spår ett på Resecentrum stannat grep polisen honom och han blev aggressiv och hotfull. Mannen är misstänkt för försök till stöld och brott mot knivlagen. Mannen hade också dragit i nödbromsen utan att det egentligen behövdes - och han är därför även misstänkt för missbruk av larmanordning.

När tåget på spår ett på Resecentrum stannat grep polisen honom och han blev aggressiv och hotfull. Mannen är misstänkt för försök till stöld och brott mot knivlagen. Mannen hade också dragit i nödbromsen utan att det egentligen behövdes - och han är därför även misstänkt för missbruk av larmanordning.