11 maj 2015 13:27

11 maj 2015 13:51

Tjuv avslöjades - drog i nödbromsen

POLIS

Ombord på tåget mot Göteborg försökte en man stjäla en ryggsäck. När han avslöjades drog han i tågets nödbroms så att det stannade. När tåget senare kom in till Skövde station greps mannen misstänkt för försök till stöld, missbruk av larmanordning och brott mot knivlagen, eftersom han också bar kniv.

Mannen är 26 år gammal och hemmahörande i Göteborgsområdet. Händelsen inträffade i lördags.

Ombord på tåget mot Göteborg försökte en man stjäla en ryggsäck. När han avslöjades drog han i tågets nödbroms så att det stannade. När tåget senare kom in till Skövde station greps mannen misstänkt för försök till stöld, missbruk av larmanordning och brott mot knivlagen, eftersom han också bar kniv.

Mannen är 26 år gammal och hemmahörande i Göteborgsområdet. Händelsen inträffade i lördags.