18 maj 2015 06:00

18 maj 2015 06:00

Premiär för musikal i Berg

Musikalen Mot hjärtats mitt hade premiär i Bergs kyrka under söndagen. För framträdandet svarade 25 barn, tre vuxna samt musiker.

Under hela våren har två barnkörer i Bergs församling arbetat med musikalen Mot hjärtats mitt tillsammans med två kyrkomusiker och en fritidspedagog. Musikalen är skriven av Karin Runow, kyrkomusiker i Svenska kyrkan i Sollentuna.

Under söndagseftermiddagen var det premiär i Bergs kyrka i samband med avslutningsgudstjänsten för kyrkans grupper. Det var många som kommit för att lyssna.

Kyrkomusiker Ulla Larsson berättar att musikalen handlar om Anna och hennes jämnåriga som övar på en teateruppsättning. De tre stjärnorna Zeta, Delta och Epsilon landar på jorden och får höra om människors längtan om kärlek och rättvisa.

– Men det finns inte att önska sig i stjärnorna utan i varje människas hjärta, berättar Ulla Larsson.

Under hela våren har två barnkörer i Bergs församling arbetat med musikalen Mot hjärtats mitt tillsammans med två kyrkomusiker och en fritidspedagog. Musikalen är skriven av Karin Runow, kyrkomusiker i Svenska kyrkan i Sollentuna.

Under söndagseftermiddagen var det premiär i Bergs kyrka i samband med avslutningsgudstjänsten för kyrkans grupper. Det var många som kommit för att lyssna.

Kyrkomusiker Ulla Larsson berättar att musikalen handlar om Anna och hennes jämnåriga som övar på en teateruppsättning. De tre stjärnorna Zeta, Delta och Epsilon landar på jorden och får höra om människors längtan om kärlek och rättvisa.

– Men det finns inte att önska sig i stjärnorna utan i varje människas hjärta, berättar Ulla Larsson.