19 maj 2015 14:04

19 maj 2015 14:10

Hello Vienna och SLA:s krönikör Johanna Beijbom ...

... som i kväll ska köra Danmarks bidrag i Eurovision till final. Hur är formen?

– Bara bra, vi är laddade till tusen.

Du har varit i Wien i en vecka och repat, men din röst låter bra.

– Det känns bra, den är utvilad och det känns skönt. Jag är väldigt dålig på att ladda upp röstmässigt annars. Jag brukar bara sjunga upp med de andra i logen innan vi går på scenen. Om rösten är sliten är det bra att dricka honungsvatten och vara tyst. Vilket är svårt för mig, haha.

Vad tror du, blir det final för The Way You Are?

– Jättesvårt att säga. Det är många ballader i år och vi sticker ut med en glad låt som andas 60-tal. Jag tror det är positivt. Och i går sjöng vi inför juryn som ju lade sina röster då. Det var vårt bästa framträdande under tiden här. Allt satt perfekt. Men det är många stora röster med i den här delfinalen.

Varför fick du hoppa in i det här bidraget? I den danska Melodifestivalen var det två andra kvinnor som körade.

– Jag vet inte riktigt, men de tyckte att jag gjorde bra ifrån mig i det andra bidraget jag var med i.

Anti Social Media går upp på scenen som bidrag nummer 13. Är du skrockfull?

– Jo, men 13 är mitt lyckotal. Jag fick min häst fredagen den 13:e. Och jag brukar välja nummer 13 när jag köper trisslotter. En gång vann jag, bara 30 kronor, men ändå!

– Bara bra, vi är laddade till tusen.

Du har varit i Wien i en vecka och repat, men din röst låter bra.

– Det känns bra, den är utvilad och det känns skönt. Jag är väldigt dålig på att ladda upp röstmässigt annars. Jag brukar bara sjunga upp med de andra i logen innan vi går på scenen. Om rösten är sliten är det bra att dricka honungsvatten och vara tyst. Vilket är svårt för mig, haha.

Vad tror du, blir det final för The Way You Are?

– Jättesvårt att säga. Det är många ballader i år och vi sticker ut med en glad låt som andas 60-tal. Jag tror det är positivt. Och i går sjöng vi inför juryn som ju lade sina röster då. Det var vårt bästa framträdande under tiden här. Allt satt perfekt. Men det är många stora röster med i den här delfinalen.

Varför fick du hoppa in i det här bidraget? I den danska Melodifestivalen var det två andra kvinnor som körade.

– Jag vet inte riktigt, men de tyckte att jag gjorde bra ifrån mig i det andra bidraget jag var med i.

Anti Social Media går upp på scenen som bidrag nummer 13. Är du skrockfull?

– Jo, men 13 är mitt lyckotal. Jag fick min häst fredagen den 13:e. Och jag brukar välja nummer 13 när jag köper trisslotter. En gång vann jag, bara 30 kronor, men ändå!