19 maj 2015 06:39

19 maj 2015 07:40

Växelfel - störningar i tågtrafiken hela förmiddagen

UPPDATERAD (07.38) Det är störningar i tågtrafiken på sträckan mellan Flemingsberg och Södertälje och omvänt.

Prognos på när felet kan vara lagat är idag klockan 14.00. Det påverkar för resenärer med fjärrtåg på sträckorna mellan Stockholm Central - Hallsberg/Norrköping/Linköping/Göteborg (Skövde, Falköping, Töreboda) och Malmö.

Förseningar samt inställda avgångar kan förekomma. Se respektive järnvägsbolags hemsida för mer detaljerad information. Orsaken är ett spårfel på sträckan mellan Flemingsberg och Södertälje vilket medför att endast ett av två ordinarie spår kan trafikeras, skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.

Prognos på när felet kan vara lagat är idag klockan 14.00. Det påverkar för resenärer med fjärrtåg på sträckorna mellan Stockholm Central - Hallsberg/Norrköping/Linköping/Göteborg (Skövde, Falköping, Töreboda) och Malmö.

Förseningar samt inställda avgångar kan förekomma. Se respektive järnvägsbolags hemsida för mer detaljerad information. Orsaken är ett spårfel på sträckan mellan Flemingsberg och Södertälje vilket medför att endast ett av två ordinarie spår kan trafikeras, skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.