22 maj 2015 16:17

22 maj 2015 16:18

Högskolerektor får förnyat förtroende

SKÖVDE

Sigbritt Karlsson har varit rektor för Högskolan i Skövde sedan 2010. På fredagen bestämde sig styrelsen för att för regeringen föreslå att hennes förordnade förlängs till 2019.

– Styrelsen är mycket nöjd med hur högskolan utvecklats. De höranden som genomförts med studenterna och medarbetarna bekräftar vår positiva bild. Vi vill inte vänta utan göra vår del för att regeringen ska kunna fatta ett väl förankrat beslut, säger ordförande Urban Wass.

Sigbritt Karlsson har varit rektor för Högskolan i Skövde sedan 2010. På fredagen bestämde sig styrelsen för att för regeringen föreslå att hennes förordnade förlängs till 2019.

– Styrelsen är mycket nöjd med hur högskolan utvecklats. De höranden som genomförts med studenterna och medarbetarna bekräftar vår positiva bild. Vi vill inte vänta utan göra vår del för att regeringen ska kunna fatta ett väl förankrat beslut, säger ordförande Urban Wass.