25 maj 2015 09:04

25 maj 2015 09:04

Linnea ska vara aupair

UTOMLANDS: Gillar att resa

Linnea Larsson gillar att resa och har alltid velat åka till USA. I sommar åker hon för att vara aupair där.

Linnea Larsson är 19 år gammal och läser estetik och media på Västerhöjd. På fritiden tycker Linnea gärna om att fota och hon gillar cheerleading.

Under sommaren ska hon bli aupair i en liten stad som heter Chappaqua i delstaten New York. Linnea har alltid velat resa och alltid velat åka till USA. Efter att ha registrerat sig och skapat en profil på en hemsida på nätet och svarat på några frågor blev hon kontaktad av en familj som var intresserade av att vara värdfamilj.

Linnea åker redan en vecka efter studenten.

– Det känns kul men ändå lite nervöst, säger hon.

Det Linnea ser fram emot med resan är att lära sig helt flytande engelska, växa som människa och få chansen att testa saker på egen hand, utan mamma och pappa. Linnea kommer att självklart sakna sina vänner och familj men resan kommer att vara värt det.

Linneas planer för framtiden att bli bättre på engelska och fortsätta att resa. Linnea har som mål att besöka så många länder som möjligt!

Linnea Larsson är 19 år gammal och läser estetik och media på Västerhöjd. På fritiden tycker Linnea gärna om att fota och hon gillar cheerleading.

Under sommaren ska hon bli aupair i en liten stad som heter Chappaqua i delstaten New York. Linnea har alltid velat resa och alltid velat åka till USA. Efter att ha registrerat sig och skapat en profil på en hemsida på nätet och svarat på några frågor blev hon kontaktad av en familj som var intresserade av att vara värdfamilj.

Linnea åker redan en vecka efter studenten.

– Det känns kul men ändå lite nervöst, säger hon.

Det Linnea ser fram emot med resan är att lära sig helt flytande engelska, växa som människa och få chansen att testa saker på egen hand, utan mamma och pappa. Linnea kommer att självklart sakna sina vänner och familj men resan kommer att vara värt det.

Linneas planer för framtiden att bli bättre på engelska och fortsätta att resa. Linnea har som mål att besöka så många länder som möjligt!

  • Carl Reynolds

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.