25 maj 2015 09:24

25 maj 2015 09:24

Man anhållen för inbrott i butik i natt

En man greps strax efter klockan fyra på måndagsmorgonen i Falköping, misstänkt för inbrott i Sörboden i Värsås tre timmar tidigare.

En ruta hade krossats och tobak till ett okänt värde stulits. Via en bil som setts på brottsplatsen kunde mannen, som är i dryga 20-årsåldern, gripas hemma i Falköping. Han anhölls sedan, även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen utreder också om mannen hade något att göra med ett inbrott i en kiosk i Tidaholm vid 01.45-tiden samma natt.

En ruta hade krossats och tobak till ett okänt värde stulits. Via en bil som setts på brottsplatsen kunde mannen, som är i dryga 20-årsåldern, gripas hemma i Falköping. Han anhölls sedan, även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen utreder också om mannen hade något att göra med ett inbrott i en kiosk i Tidaholm vid 01.45-tiden samma natt.