30 maj 2015 09:36

30 maj 2015 09:36

Hörde inbrottstjuvar på nedervåningen

Vid klockan 00.30 natten till lördag fick polisen larm om ett inbrott i Skövde.

En boende på Södra Bergvägen i Skövde larmade polisen då han hörde hur någon rörde sig i på entrévåningen i huset.

När polisen anländer till bostade sökte de igenom huset men ingen person är kvar. Man påbörjade då ett eftersök med hjälp av en hund som fick upp ett spår som ledde bort mot Statoil. Där påträffade man ett antal ungdomar men det verkade dock inte som att de hade med själva stölden att göra. Två av ungdomarna påvisade dock tecken på drogpåverkan och fick följa med för provtagning.

Polisen hittade ingen misstänkt som kan stämma in på händelsen.

En mobiltelefon samt en plånbok ska ha stulits.

En boende på Södra Bergvägen i Skövde larmade polisen då han hörde hur någon rörde sig i på entrévåningen i huset.

När polisen anländer till bostade sökte de igenom huset men ingen person är kvar. Man påbörjade då ett eftersök med hjälp av en hund som fick upp ett spår som ledde bort mot Statoil. Där påträffade man ett antal ungdomar men det verkade dock inte som att de hade med själva stölden att göra. Två av ungdomarna påvisade dock tecken på drogpåverkan och fick följa med för provtagning.

Polisen hittade ingen misstänkt som kan stämma in på händelsen.

En mobiltelefon samt en plånbok ska ha stulits.