04 jun 2015 17:48

04 jun 2015 17:49

Polisen vädjar: Var ute i god tid

STUDENT

Studentfirandet i Skövde innebär att framkomligheten i trafiken kommer att vara begränsad.

Polisen vädjar därför om att alla intresserade ska till att vara på plats i god tid för att hitta parkeringar. Det gäller både för firandet under fredagen, bland annat med kortegen i centrala Skövde, och när balen hålls på Billingehus på söndag. Polisen kommer då att rikta särskild uppmärksamhet mot parkering utmed Åsbotorpsvägen för att inte framkomligheten för utryckningsfordon ska hindras.

Polisen vädjar därför om att alla intresserade ska till att vara på plats i god tid för att hitta parkeringar. Det gäller både för firandet under fredagen, bland annat med kortegen i centrala Skövde, och när balen hålls på Billingehus på söndag. Polisen kommer då att rikta särskild uppmärksamhet mot parkering utmed Åsbotorpsvägen för att inte framkomligheten för utryckningsfordon ska hindras.